1. Luo itsellesi käyttäjätunnus

Kirjaudu palveluun

Verkkokurssin käyttö edellyttää, että luot aluksi henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen. Tällä tunnuksella kirjaudut myöhemmin verkkokurssille. Käyttäjätunnuksen luotuasi, voit ostaa käyttöoikeuden haluamaasi verkkokurssiin.
Login-screen

2. Omat kurssit

Opiskelijan "kotinäkymä"

Kun olet kirjautunut palveluun, näet kurssit, joihin olet ostanut käyttöoikeuden. Kurssin käyttöoikeus on voimassa 2 kuukautta (60 pv). Kotinäkymässä voit myös hallita käyttäjäprofiilisi tietoja ja esimerkiksi vaihtaa salasanasi.

3. Aloita opiskelu

Oppimisalusta muistaa etenemisesi

Löydät kurssin kaiken sisällön (ohjeet, oppaat, videot, harjoitukset ym.) käyttöliittymän vasemmasta reunasta. Kurssi on suositeltavaa suorittaa moduulien etenemisjärjestyksessä, mutta voit katsoa minkä tahansa videon. Oman etenemisesi näet vasemmassa yläkulmassa (1). Kun olet katsonut videon tai tehnyt tehtävän, se merkitään automaattisesti suoritetuksi, mutta voit määritellä sen myös itse suoritetuksi alareunan Suorita ja jatka -painikkeella (4). Videoita voi hallita videon aikajanalta (2). Voit muuttaa äänenvoimakkuutta, siirtyä videossa eteen/taaksepäin tai muuttaa videon Koko näyttö -tilaan. Koko näyttä -tilasta pääset aina takaisin Esc-näppäimellä. Jos haluat tukea kouluttajalta, käynnistä keskustelu oikeasta yläkulmasta (3).

4. Kysy kouluttajalta

Saat apua ongelmatilanteisiin

Jos jokin asia jää epäselväksi, pyydä tukea kouluttajalta. Jokaisen modulin oikeassa yläkulmassa on Keskustelu-painike, jonka kautta saat vastauksen kysymykseesi suoraan kouluttajalta.

5. Hae lisätietoja

Käyttäjän opas

Oppimisvideoiden lisäksi kurssiin sisältyy kattava Käyttäjän opas, josta löydät paljon syventäviä lisätietoja oppimisvideoiden tueksi. Voit selata opasta oppimisalustalla tai ladata sen itsellesi.

6. Tee harjoituksia

"Kertaus on opintojen äiti"

Verkkokursseilla on erilaisia harjoitustehtäviä, joiden avulla voit testata osaamisesi.